HomeOver Dokter PolFoto's
Estiamed
Laser en Acupunctuur
Acupunctuur
Laser
Pijnbestrijding
Indicaties
Afslanken
Vergoeding
Contact
Afslanken

Overgewicht

Overgewicht is vooral in het westen een enorm probleem dat niet alleen esthetische nadelen heeft maar vooral ook grote gezondheidsrisico's met zich meedraagt!

Biamed-concept

Het is in de praktijk van dokter Pol in Eindhoven mogelijk onder medische begeleiding af te slanken volgens het concept van BIAmed. Hierbij wordt 1 keer per 2 weken een z.g. impedantiemeting met computeranalyse gedaan van de lichaamssamenstelling, waarbij vrij nauwkeurig kan worden gemeten hoeveel vetweefsel, spierweefsel en water uw lichaam bevat. Ook kan hiermee vervolgd worden of u op de juiste (gezonde) manier afslankt. U krijgt een persoonlijk advies over wat voor u het juiste dieet is om effectief en zonder verlies van spierweefsel vet kwijt te raken. De meeste mensen lukt het om gemiddeld zo'n 2 kg vet per 14 dagen kwijt te raken, terwijl hun lichamelijke conditie in het algemeen verder verbetert, vooral als men dit combineert met voldoende lichaamsbeweging.  
Wilt u ook effectief afslanken op medisch verantwoorde wijze maak dan een 
afspraak voor onze speciale spreekuren.

Veel succes!

Afvallen

Acupunctuur

Met behulp van acupunctuur is het vaak mogelijk het proces van afslanken te bevorderen in combinatie met de juiste dieetmaatregelen. Samen met de BIAmed methode kan deze behandeling heel effectief zijn!

Acupunctuur verbetert je metabolisme!

Acupunctuur kan er voor zorgen dat allerlei klachten verminderen of verdwijnen. Op deze manier kan men zich veel beter gaan voelen. Acupunctuur kan er ook voor zorgen dat bij overgewicht het afslanken gemakkelijker en sneller gaat. De methode wakkert je "verbrandingsvuurtje" aan en beïnvloedt zo de stofwisseling op een positieve manier. Tegelijkertijd zorgt acupunctuur ervoor dat het hongergevoel verdwijnt of veel minder wordt. De aandrang om naar iets zoets als een Mars of Snickers te grijpen, kan als sneeuw voor de zon verdwijnen. Bovendien helpt acupunctuur bij het opnieuw in evenwicht brengen van de orgaansystemen. Vaak werken die te snel of in het geval van overgewicht te langzaam. Het metabolisme keert zo weer terug naar het juiste niveau.

Acupunctuur kan een blijvend effect hebben!

Je hoeft niet je hele leven acupunctuur te gebruiken om op gewicht te blijven. Uiteindelijk raakt je lichaam gewend aan de verminderde eetlust en een verhoogde stofwisseling. Deze processen blijven na afloop van de therapie in werking. De acupunctuur heeft deze processen alleen gestimuleerd. Belangrijk is om de nieuwe, prettige levensstijl vast te houden. Vaak vallen mensen snel terug in hun oude, vertrouwde patronen. Ook als ze niet gezond voor je zijn of je er goed bij voelt. Mocht je het niet alleen vol kun houden, kun je terug gaan voor een "onderhoudsbehandeling". Dit kan helpen op gewicht te blijven en te voorkomen dat je niet terug valt. Als u ook graag bij het afvallen ondersteuning wilt hebben met acupunctuur kunt u een afspraak maken met ons. We zijn hiervoor dagelijks bereikbaar.

www.dokterpol.com